poniedziałek, 10 lutego 2014

Minikanapki z domowego wypieku

Dzięki Filozofii smaku upiekłam mini obwarzanki, a przy okazji (z myślą o bento) zrobiłam mini bułeczki. I trafiły do dzisiejszego pudełka w formie kanapek:

Jutro zobaczycie same obwarzanki w bento. Dzisiejsze kanapki są z goudą, ogórkiem zielonym i rzodkiewką. Zwieńczone oliwką.
Na drugim piętrze pudełka są brokuły, też oliwki, pomarańcza:
A wszystko razem wygląda tak:
Ja ostatnio polubiłam oliwki, szczególnie te z pestkami. Są o niebo lepsze (te tutaj są akurat drylowane). Jak Wy uważacie? Lubicie oliwki? Jakie bardziej - zielone czy czarne?
Miłego poniedziałku!

6 komentarzy:

  1. Moniko,
    te obwarzanki są śliczne!
    I jak pysznie skomponowane.
    Miłego dnia!

    OdpowiedzUsuń
  2. Słodko i pięknie prezentują się te kanapeczki. Super kolory - energia na cały dzień. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. świetny pomysł, wyglądają rewelacyjnie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Śliczne te kanapeczki. To świetny pomysł, bo te bułeczki są tak na jeden, może dwa kęsy :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. To ja poproszę taką kanapkę, cudne te pudełka robisz ale to już się powtarzam ha ha

    OdpowiedzUsuń
  6. Super bułeczki! :) i jak kolorowo :)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: