środa, 10 kwietnia 2013

Twarożek z kiełkami na wiosnę

Dziś kolejne szybkie bento:

Kasza jaglana (brukselka i fasolka na twarz)
a w dolnym pudełeczku twarożek, kiełki i wafel ryżowy z dynią firmy Sonko (bardzo je lubię, są lekko słonawe, co może być zarówno wadą jak i zaletą):
Jadacie wafle ryżowe? Ja kiedyś nie lubiłam, do tej pory potrafię się zakrztusić pyłem z tych wafli podczas jedzenia, dlatego na sucho ich jeść raczej nie mogę. Zwykle robię z nich kanapki z twarożkiem, lub czymś innym - mokrym.

9 komentarzy:

  1. aaa wafle ryżowe obok chrupek kukurydzianych to coś czego NIE-CIERPIĘ-BARDZO. próbowałam się przekonać...nic z tego...podobnie z pieczywem dietetycznym, chrupkim....to już wolę chleba nie jeść....nawet się nie krztuszę bo ich nie jem:) a górne pudełeczko śliczne i smaczne:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :) tośmy sobie na blogach powiedziały, czego nie lubimy :) Ale Twój makaron z porami jest ekstra!

      Usuń
  2. Sympatycznie dziś u Ciebie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Z takim pozytywnym jedzeniem aż miło iść do pracy;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak wiosennie! A kiełki uwielbiam. Mniam. :) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. Brrr...Brukselka ;D To ja łapię dolną część i uciekam.

    OdpowiedzUsuń
  6. jak nie przepadam za brukselką, tak ta buźka chyba by mnie do niej przekonała ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. jak się tak uśmiecha to nawet brukselka smakuje dobrze:)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: