środa, 10 października 2012

Brązowy ryż na zielono

Dziś u Męża brązowy ryż przyrządzony na zielono:

Czyli:
brązowy ryż
groszek zielony
brokuły
oliwki
zielone pesto
Wszystko wymieszać i zjeść.
A dodatkowo marchew i jabłko:
U mnie kasza gryczana, a w drugim pudełku jabłko, marchew i brokuł. Uwielbiam te kolory:
Miłej środy!

7 komentarzy:

  1. Szaro, buro i ponuro na dworze i takie piękne bento! Lubię to! Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak zwykle smacznie, zdrowo i kolorowo. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. W takim razie zielony ryż będzie jutro na lunch do pracy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ryż zjedzony, chyba dzięki pesto nabrał ciekawego smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ryż i brokuły to idealne połączenie :) Dodałabym tylko fety

    OdpowiedzUsuń
  6. takie kolorowe bento to śliczny promyczek na niepogodę:)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: