Pyszne i zdrowe bento:
kukurydza, brokuły i fasolka szparagowa (wolicie zieloną, czy żółtą? Ja chyba zieloną.)
oraz makaron cresto z pomidorami i rukolą.
U Męża oprócz pełnoziarnistych bułek, również ten makaron:
Miłego dnia w ten słoneczny wtorek!
Uwielbiam takie :) Dodałabym jeszcze fetę albo mozzarellę.
OdpowiedzUsuńBento trafione w mój smak totalnie. I ta kukurydza! :)
OdpowiedzUsuńŚwietne śniadanko,pożywne i zdrowe,uwielbiam kukurydzę ale jakoś ostatnio przerzuciłam się na gotowaną z Lidla bo tylko ją podgrzewam i gotowe,pomysł świetny na bento ,dodałabym jeszcze jakieś białko:)
OdpowiedzUsuńfakt, białka zabrakło.
UsuńKukurydza! Pyyycha!
OdpowiedzUsuńBardzo pożywne :)Dzięki.
OdpowiedzUsuńWolę zieloną:) Chyba przerzucę się z kanapek na takie smakowitości:)
OdpowiedzUsuńNemi, zachęcam!
Usuń