1. muesli z jogurtem naturalnym na śniadanie
2. Chleb orkiszowy stostowany, sałata, papryka i ogórek na lunch.
Uwielbiam chleb orkiszowy. Ma troszkę inny smak niż chleb razowy. Poza tym dopiero mniej więcej od roku tostuję chleb inny niż tostowy. Chleb tostowy jest biały, kleisty i sztucznie konserwowany, aby mógł wytrwać kilka tygodni w plastikowym opakowaniu. A razowy chleb kupowany w piekarni takich konserwantów jest pozbawiony, a smak jest niesamowity! Jeszcze lepiej, jeśli chleb jest posypany ziarnem lub ma w środku ziarna - wtedy i one się lekko przypieką i smakują przepysznie! Polecam!
Jutro w pracy też spędzę niestety dzień, ale ma to swój plus - będę mogła zamieścić jeden dodatkowy zestaw.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: