czwartek, 27 marca 2014

Szpinak i feta - para idealna

Dziś w bento jedno z moich ulubionych połączeń: szpinak i feta. Tym razem z brązowym ryżem (choć bardzo lubię jeść także makaron ze szpinakiem i fetą):

Ryż brązowy wymieszany z fetą, szpinakiem i olejem lnianym. Szpinak doprawiam tylko pieprzem, bo feta jest wystarczająco słona. Uwielbiam!
Na drugim piętrze pudełka jest jajko, ogórek zielony, pomidor i parę oliwek:
Miłego czwartku!

11 komentarzy:

  1. O tak, idealna!
    I jeszcze te żółciutkie jajeczka...
    Mmmmmmmmmm

    OdpowiedzUsuń
  2. połączenie śliczne kolorystycznie i pyszne =)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mniam, to jest połączenie idealne! Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Mniam będę musiała zrobić sobie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zdecydowanie zgadzam się z Tobą to para idealna:-), a na jajku widzę czarnuszkę? uwielbiam:-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tak, ja też odkąd poznałam czarnuszkę i ją także kocham.
      Pozdrawiam

      Usuń
  6. szpinak w bento jest cudowny!
    pozdrawiam z Japonii! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. szpinak z fetą, czemu nie, smaczne połączenie, pozdrawiam i dziękuję za życzenia urodzinowe :)

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam te polaczenie :) zawsze mi smakuje!

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: