środa, 19 marca 2014

Awokadełko i ryż z zielonym

Dziś u mnie zielono - jest zielone masełko z awokado (awokadełko), kiwi i ryż naturalny z groszkiem i zieloną fasolką.
Używacie awokado jako smarowidła? chętnie poznam Wasze przepisy.

6 komentarzy:

  1. Moniko,
    porywam to pyszne zielone pudełeczko!
    Awokado kocham i smaruję nim pieczywo,tosty z różnymi składnikami.
    Nauczyłam się tego od Meksykanów, którzy używają go zamiast masła.
    Smacznego dnia!

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, pysznie dziś zielono u Ciebie! Miłego dnia! Słonka!

    OdpowiedzUsuń
  3. świetne:) dużo zielonego na wiosnę:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Yumm! U mnie awokado najczęściej się sprawdza do kanapek - zamiast ogórka na ten przykład. :) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. Zdrowo i myślę, że bardzo smacznie. Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  6. Awokadełko - świetne!!! :-D

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: