wtorek, 1 października 2013

Bento z pszenną tortillą

Dziś szybko i pożywnie:

Na dole widać tortille pszenne, na które przepis znalazłam na blogu Filozofia smaku (dokładnie pod tym linkiem), jabłka i winogrono:
a na górze ryż basmati z groszkiem zielonym i czerwoną fasolą:

4 komentarze:

  1. Piękne kolory! A pszenne tortille kuszą. :) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. przezielony groszek! zjadłabym! :)

      Usuń
  2. ja jak biorę ze sobą takie frykasy to nie mogę doczekać się aż zgłodnieję ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. chciałabym, żeby ktos kiedys zrobił dla mnie takie pudełeczko z pysznościami :)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: