wtorek, 19 lutego 2013

Łatwe bento

Babeczki ryżowe, które mieliśmy w Walentynki można zamrozić i w chwili potrzeby odmrozić i wrzucić do bento innego dnia:

z powodu chandry późno zimowej nasze benta ostatnio właśnie robię idąc na łatwiznę, w drugim pudełku znalazły się oliwki, zawijańce serowo kurczakowe oraz pomidorek:
życzę Wam miłego wtorku, no i słońca!!!

14 komentarzy:

  1. Śliczne te ryżowe serduszka!
    Wiesz,że mam ochotę kupić japońskie pudełko do bento...?

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepędzenia chandry i słonka!

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudne te babeczki. Moze kiedyś jakiś tutorial - jak je zrobić krok po kroku? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jeżeli przygotowywanie niemalże co dzień pudełek to chandra, to ja już tylko czekam co będzie, kiedy zyskasz więcej energii ;) Megabento będzie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie mroziłam ryżu. Dzisiaj pierwszy raz zamroziłam ser i nie wiem co z tego będzie :D

    OdpowiedzUsuń
  6. też wszystko układam w serduszka jak się da, zainspirowałaś mnie:)

    OdpowiedzUsuń
  7. w takim razie słońca życzę i przepędzenia chandry wszelkiej maści przy użyciu kolorowych bento!

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja poproszę o takie serduszka :))
    Miłego wieczoru i udanej środy :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Z takimi umiejętnościami nie można mieć chandry :D Świetne bento

    OdpowiedzUsuń
  10. Super pomysł i super serduszka :))

    OdpowiedzUsuń
  11. Super :) U mnie GIVEAWAY zapraszam. Obserwujemy?

    OdpowiedzUsuń
  12. Pomysł godny polecenia, zawsze można mieć przy sobie coś pysznego, pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: