wtorek, 27 grudnia 2011

Kolejny sposób na jadalną choinkę

Dziś już po świętach i wreszcie jesteśmy już oboje zdrowi (no, prawie). W takim razie pełni energii idziemy do pracy. Oczywiście wyposażeni w bento:

U Męża pyszna ryżowa sałatka z kukurydzą, ananasem i selerem naciowym, dla ozdoby choinka z ogórka:
U mnie w pudełku z Bentomanii (seria Original Collection):
Kanapka z chleba razowego z białym serem, dla ozdoby sałata, pomidor koktajlowy, choinka z ogórka:
Drugie piętro kryje marchewkę i selera naciowego:
Życzę Wam bezbolesnego powrotu do pracy po świętach.
Do końca roku 2011 pozostało 5 dni. Macie jakieś postanowienia na nowy rok?

4 komentarze:

  1. Kolorowo i bardzo zdrowo. Miłego poświątecznego czasu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jakie miłe, lekkie, poświąteczne sniadanie!:) buziaki:*

    OdpowiedzUsuń
  3. U Męża ta choina wygląda jakby wokół niej był śnieg ^^ Szkoda, że nie ma go za moim oknem T.T

    OdpowiedzUsuń
  4. Choinka i ryżowy śnieg zostały skonsumowane ze smakiem :)

    OdpowiedzUsuń

Cześć, uwielbiam czytać komentarze i na nie odpowiadać. Więc komentuj: